مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به تنظیم سند موتور سیکلت

با عرض سلام و تهیت.
به استحضار می رساند بنده حدود هفت ماه قبل به علت الزام به تنظیم سند یک دستگاه موتور سیکلت متضامنا از فروشنده و فروشگاه و مالک رسمی پلاک در شورای حل اختلاف شکایت نمودم. مالک رسمی پلاک به شورا مراجعه و هر گونه رابطه مالی خود با فروشگاه و فردی که موتورسیکلت را از فروشگاه خریده و متعاقبا قولنامه ای به من فروخته است را انکار نمود. بنا به اظهار مسئول دفتر شعبه شورا به علت عدم رابطه مالی مالک رسمی پلاک با فروشندگان موتورسیکلت مذکور به من، پس از گذشت حدود هفت ماه منتظر صدور رد درخواست خود به منظور انجام شکایت فروش مال غیر علیه نامبردگان بودم. متوجه صدور قرار رد دعوا توسط قاضی شعبه مبنی بر این که دادخواست به امضای خواهان نرسیده است، شدم. پس از این که به شعبه مراجعه نمودم مسئول شعبه اعلام داشت چون دادخواست را امضا نکرده ای قاضی چنین قراری صادر نموده است که موجبات تعجب من را در پی داشت. چون تنظیم دادخواست به صورت الکترونیکی توسط دفتر خدمات قضایی تنظیم شده و بنده از عدم امضای آن اطلاعی نداشتم. لیکن چیزی که در اختیار من اعم از اوراق اظهارات بود امضا نموده بودم و دخل و تصرفی در تنظیم دادخواست نداشته ام. پرسنل دفتر خدمات قضایی دادخواست من را تنظیم و بنده آن را به شورا دلالت دادم هم اکنون میخواستم بدانم هنوز وقت تجدیدنظر خواهی باقی مانده است؟ چگونه میتوانم به علت وقت و هزینه ای که متحمل شده ام از رای قطعی این دادخواست جلوگیری نمایم؟
لازم به توضیح است در برگه دادنامه صادره خواسته بنده الزام به تنظیم سند خودرو به عنوان خواسته بنده درج شده در صورتی که خواسته بنده الزام به تنظیم سند موتورسیکلت بوده است. آیا بروز این اشتباه منافاتی با رد دعوای من ندارد؟ عدم امضای دادخواست که به صورت الکترونیکی توسط دفترخدمات قضایی تنظیم شده و امضایی از من اخذ ننموده اند چرا باید باعث پایمال شدن حق و صرف وقت و هزینه و انرژی اینجانب شود؟ آیا راه قانونی برای عدم صدور رای نهایی تا فرصت تجدید نظر می باشد؟ ممنون میشوم در این خصوص بنده را راهنمایی کنید.
با تشکر و ارادت.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر دادخواستی که در پرونده هست امضا نداشته باشد ، قرار صادره توسط دادگاه قانونی است.
می توانید ازدفتر خدمات الکترونیک قضایی مذکور شکایت کرده و درخواست خسارت کنید.
مجدد باید دادخواست بدهید.