مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق سرایداری

سلام. مادر بنده که الان حدود 67 سال سن دارد، حدود سی سال در یک باغ سرایدار بوده البته سال اول به عنوان مستاجر بوده مابقی سرایدار. در طول این سال ها همه ی کارهای باغ رو انجام داده. قبوض آب و برق را پرداخت کرده. سم پاشی، آبیاری و نگهداری از باغ تماما با هزینه خودش بوده. بدون حتی یک ریال حقوق. الان دیگر توان کار ندارد. چیکار باید بکنیم؟ چه حقوقی به مادرم میرسه؟

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

سرایه داری هم مشمول حقوق کار و تامین اجتماعی بوده -مادر محترم علیه کار فرما به مراجع کار و دادسرا شکایت نمایند