مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در دوران عقد

سلام. من این دو ماهه که عقد کردم خواستگاریمون کاملا سنتی بود و آشنایی در عرض یک هفته طول نکشید که عقد کردیم. چند باری رفتیم بیرون اخلاق همسرم اصلا با اخلاقم جور نیست. من دختر محجبه ای هستم ولی اون دختر به روز میخواد. حتی یک بار مانتوم رو پاره کرد. بهم میگه باید مانتو آستین کوتاه و شلوار کوتاه بپوشی. باید موهات رو در بیاری. یا قسم دروغ میخوره بعد میگه شوخی کردم. پیش جمع من رو بوس میکنه. در حالی که من از این کار خوشم نمیاد و مجبورم میکنه بوسش کنم. اصلا ثبات اخلاقی نداره. ازش زده شدم. از اول هم هیچ حسی بهش نداشتم و به اجبار خانوادم تن به ازدواج دادم. الان میخوام ازش جدا بشم. تو رو خدا کمکم کنید.

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام لطفاً جهت مشاوره لازم از طریق سایت دادراه با اینجانب تماس بگیرید که مشاوره لازم ارایه گردد.