مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه رابطه نامشروع

با سلام. من سال 74 و حدود 25 سال قبل به علت رابطه نامشروع بدون زنا، گرفته شدم. اون جا هم اثر انگشت گرفتن از من و هم عکس. 3 روز زندانی شدم و 70 ضربه هم شلاق داشتم .حالا بعد چند سال برای کارم که مربوط به اداره دولتی می باشد، باید حکم عدم سوء پیشینه بگیرم و با توجه به این که پای آبروی من وسط هست و این که هیچ کس اون رو نمیدونه حتی همسرم. بعد از گذشت چند سال سوء سابقه پاک نمیشه؟ اگه سوء پیشینه الکترونیکی بگیریم هم امکان نداره که یک جوری حذف بشه؟ قابل ذکر هست که من اون موقع تنها 15 سال داشتم.

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

مطمئنا مطمئنا پاک شده است کاملا مطمئن باشید درصورت لزوم تماس بگیرید