مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک در رهن بانک

سلام.
ما یک وام صد میلیون تومانی گرفته ایم و یک ملک را رهن بانک کرده ایم. الان حدود 12 ماه از قسط های بانک عقب افتاده و بانک پرونده را به ثبت اسناد فرستاده. با وجود این که هنوز یک سال و نیم تا پایان وام باقی مانده، ثبت اسناد می تواند تنها برای 20 میلیون و خورده ای، ملک حدودا هشتصد میلیونی را به فروش بگذارد؟
ممنون میشم اگر هر چه زودتر پاسخ دهید.

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

اگردرقرارداداجازه به بانک داده شده بله میتواند امادرحال حاضر باتوجه به اوضاع فعلی تورم بیشت اصردردرپرداخت دارندشماهردوماه یا سه ماه یک قسط را بپردازید یعنی بانک بفهمد که شماقصدپرداخت دارید اقدامی نمیکند چراکه جریمه دیرکرد میگیرد اما بانک تصورکندکه دیگرشماتوانایی پرداخت ندارید آن زمان نگران میشود
درصورت لزوم تماس بگیرید