مشاوره حقوقی رایگان - وام بانک و توقیف اموال توسط بانک

با سلام و احترام بنده مدیر عامل شرکتی هستم که با مسئولیت محدود میباشد چندین سال قبل در مرداد ماه سال 90 (طبق قولنامه موجود که کد رهگیری نیز دارد) اپارتمانی خریداری و برای خرید ان از شرکت وامی درخواست نمودم که هیات مدیره تائید نمودند حتی برای تامین قسمتی از ان با بانک خصوصی صحبت کرده و درخواست وامی نمودند که در نهایت در مهر ماه سال 90 وام توسط بانک تامین گردید و مهمترین نکته اینکه بابت تضمین اپارتمان بنده معرفی گردید و چون تا ان تاریخ سند بنام بنده انتقال نیافته بود ، فروشنده بعنوان متعهد و ضامن در مهر ماه سال 90 بعنوان مالک اقدامات امضای متعهد را در بانک انجام دادند و در این حین طی مراحلی طبق مندرجات قولنامه در ابان ماه با پرداخت حدود 10% باقیمانده ثمن معامله کلیه مبلغ مورد معامله بطور کامل نقدا پرداخت و تسویه شده و اپارتمان تحویل گردید همچنین در بهمن ماه وکالتنامه بلاعزلی نیز از فروشنده دریافت نمودم تا در فرصتی سند را بنام خود انتقال دهم. متاسفانه شرکت بنا به دلایلی با کارفرمایان خود به مشکل خورده و نتوانست اقساط بانکی وام مطروحه را انجام دهد و بانک اقدام به انتقال سند قسمتی از سند اپارتمان را نموده و طی مراحلی بطور یکطرفه جدیدا در اقدامی ملک مشاع را به مزایده گذاشتند لازم به توضیح است با وجود بانک اطلاع داشتند که صاحب ملک بنده هستم و با وجود داشتن مدارک خریداری شده اینجانب ، کلیه اقدامات خود را غیابی و بنام فروشنده قبلی ملک انجام داده و به این مرحله رسیده اند خلاصه بنده با اطلاع از برگزاری مزایده دادخواستی مبنی بر اعتراض شخص ثالث توقف عملیات مزایده خواستار شدم که قاضی محترم پرونده نیز قبول نموده جلسه ای برای رسیدگی اعلام نموده اند قابل توجه اینکه : (شرکت که وام گیرنده اصلی و مدیون اصلی میباشد از پرداخت وام خودداری نمینماید و فقط زمان برای پرداخت لازم دارد چون در این سالها شکایاتی در شعبه های دیگر دادگاه داشته که در شکایتهایی از طلبکارانش چندین برابر این بدهی را خواستار بوده که در مراحل کارشناسی میباشد.) با این تواصیف از شما در دو مورد درخواست راهنمایی دارم اولا : ایا در مورد مبالغ افزوده شده وام که با جرایم متعدد چندین برابر شده که در صورت اقامات بانک حدودا 90%ان ضبط میشود دوما : هیچ یک از اقدامات بانک بنام من نبوده و تماما غیابی بوده و شخصی که بانک علیه وی اقدام نموده در اول رفته و فروش ان را اطلاع داده است ول بانک به اقدامات خود ادامه داده و اصلا هیچگونه ابلاغ و اطلاعی به بنده داده نشده است با وجود اطلاع و با وجود داشنت مشخصات ثنا از سالهای قبل و چون اینجانب در ان اپارتمان که تنها دارایی و محل زندگی و امید خانواده و سرپناه خانواده من و همسرم و دو فرزندم میباشد چگونه میتوانم دفاع نمایم. با تشکر و قدردانی از زحمات مشاوران محترم و ارزوی پیشرفت روزافزون کارشناسان و مشاوران زحمتکش

پاسخ ها :

توقیف اموال توسط بانک توقیف ملک توسط بانک توقیف ملک به دلیل عدم پرداخت اقساط وام عدم پرداخت اقساط وام اقساط وام وام