مشاوره حقوقی رایگان - چك (اعتراض قرار منع تعقيب)

با سلام چک نوشته شده آماده به اینجاب داده شد و به بانک مراجعه نمودم و چک برگشت خورد کیفری اقدام نمودم و صادر کننده چک تقاضای کارشناس نموده و از حالت کیفری خارج نموده بعلت مغایرت تاریخ با متن چک، یعنی چک وعده دار میباشد. بنده لایحه نوشته و با این موضوع که صادر کننده با برنامه ریزی این چک را نوشته که در این زمان به نفع خودش استفاده نماید. از دادگاه برایم (اعتراض قرار منع تعقیب ارسال نموده) لطفا دراین زمینه مرا راهنمایی فرمایید. باسپاس فراوان.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلاماگر دلایل کافی دارید که چک به روز بوده و وعده دار نبوده می توانید به قرار اعتراض کنید در غیر اینصورت حقوقی دادخواست بدهید