مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام.
اگر ورثه مورث منحصر در یک کلاله امی باشد، نحوه تقسیم ارث چگونه است؟ آیا تمامی میراث به او میرسد یا ترتیب دیگری وجود دارد؟
همین سوال در فرضی که ورثه کلاله امی و ابی باشند چگونه است؟
ممنون از راهنمایتون.

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

تک‌برادر پدری کلاله همه ارث را می‌برد نساء 176 1
تک‌خواهر پدری کلاله نصف ارث را می‌برد نساء 176 2
دو خواهر پدری کلاله دو سوم ارث را می‌برند نساء 176 3
خواهران و برادران پدری کلاله مذکر دو برابر مؤنث ارث می‌برد نساء 176 4
یک یا دو خواهر و برادر مادری کلاله هرکدام یک ششم ارث می‌برند نساء 12 5
سه یا بیشتر برادر و خواهر مادری کلاله مجموعا یک سوم ارث می‌برند نساء 12 6