مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت همسر

من خودرویی را خریداری کردم که کل مبلغ آن را نیز خود پرداخت کردم وقتی برای تعویض پلاک به من پلاک تعلق نگرفت چون شناسنامه ام برای تهران نبود(ساکن تهرانم) به ناچار درهمان روز مجبور شدم برای تعویض پلاک از همسرم بخواهم که تعویض پلاک بنام ایشان انجام شود و بعداز آن ایشان وکالت کامل خودرو را به من برگردانند که متاسفانه بعد از تعویض پلاک همسرم با برنامه ریزی کامل بعد از 10روز وقتی که من به خانه آمدم شبانه بعد از خواب من مدارک کامل خودرو و قولنامه خرید خودرو را از خانه دزدیده و از خانه من خارج شده من این اتفاق را به کلانتری اطلاع دادم و صورت جلسه نیز انجام گرفت حالا همسرم ادعای مالکیت خودرو را دارد.
آیا میتوانم خودرو را پس بگیرم و جرم خیانت در امانت را اثبات کنم؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام برای مالکیت خودرو صرفا برگ سبز کفایت نمی کند باید در دفتر اسناد رسمی نیز انتقال صورت گرفته باشد چنانچه ماشین رسما بنام شماست می توانید