مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال بابت مهریه

با سلام. شریک من طبق توافق کتبی و دستی قبلی، قرار شد دو دانگ از مغازه خود را معادل مقدار سرمایه من در مغازه، به نام من کند. ولی ظاهرا الان که شراکت ما راه افتاده و مدتی می گذرد، همسر وی برای این که این کار انجام نشود، سند مغازه را با مهریه خود توقیف کرده است. آیا من راهی دارم تا بتوانم از ضرر خود جلوگیری کنم و به اندازه دو دانگ مورد توافق سند را به نامم منتقل کنم؟
آیا این تفاهم نامه دستی بین من و شریکم در دادگاه ارزش و اعتبار دارد؟ تا من بتوانم حق خود را ثابت کنم.

پاسخ ها :

اثبات مالکیت دو دانگ ملک با استناد به دستنوشته اثبات مالکیت دو دانگ ملک تفاهم نامه ملک توقیف اموال بابت مهریه توقیف اموال شراکت در کار و سرمایه شراکت دستنوشته واگذاری ملک تفاهم نامه مهریه