مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی ملک

سلام. من و برادرم خونه هامون کنار هم هست. میخوام طبقه بالای خونم رو بسازم و یک قسمتی از طبقه بالای خونم میوفته رو پشت بوم خونه داداشم. برادرم راضی هست. ولی شهرداری گفته این جوری بهت سند نمیدم. چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما باید مطابق ضوابط شهرداری اقدام نمایید راه دیگری موجود نیست. چون ممکن است برادر شما ملک را بفروشد و مالک بعدی رضایت به این کار نداشته باشد بنابراین شما نمی توانید به صرف اینکه همسایه شما برادر شماست به ملک کناری تجاوز نمایید