مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه

سلام، وقت بخیر. پدر و مادرم از همدیگر جدا شدن و من با مادرم زندگی میکنم و با پدرم هیچ گونه ارتباطی ندارم.
میخواهم یک اقرارنامه وکالت یا وصیت نامه داشته باشم که بعد از فوتم وارثم فقط مادرم باشه.
و اینکه اگر تصادف کردم و فوت شدم یا هر مورد این چنینی که بعد از مرگم دیه بهم تعلق گرفت به مادرم تنها برسد.

آیا این کار شدنی است و باید چه کاری انجام بدهم؟

با خواست و میل اراده خودم با مادرم دارم زندگی میکنم و خانواده پدریم مدام مادرم رو تهدید میکنن که اگر پسر که پیش شما هست هر گونه بلای یا اتفاقی واسش بیوفته از شما یعنی از مادرم شکایت میکنن و مادرم رو باعث اتفاقی میدونن که برای بنده افتاده.
برای این مورد باید اقرارنامه تنظیم کنم.
که با خواست اراده خودم و بدون هیچ گونه اجبار با مادرم زندگی میکنم و مادرم در قبال هر گونه اتفاق احتمالی که ممکن است برای بنده پیش بیاید هیچ گونه مسئولیتی ندارد.