مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط بدهی

با سلام. بنده به علت 140 میلیون چک برگشتی محکوم شدم. یک خودرو دارم که در رهن و توقیف 3 نفر می باشد. کارگر میباشم و خانه ای ندارم. درخواست اعسار دادم با دو شهود مورد قبول شد دادگاه 20 میلیون پیش ماهی 3 تومن قسط بندی کرد. اما پرونده رفت تجدید نظر. حکم دادن 100 میلیون پیش و 5 میلیون تومن قسط که من از پرداخت این مبلغ ناتوانم. درخواست تعدیل دادم قبول شد و دو شاهد خواستن. میخوام بدونم آیا کم میشه؟ اگر کم شد آیا باز هم باید پرونده تجدید نظر بره؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بسته به نظر دادگاه دارد. رای اعسار و تعدیل قابل تجدید نظر خواهی است.