مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

با سلام و عرض خسته نباشید.
پدر من دو دختر و یک پسر دارد. میخواهد اموال خود را روی کاغذ بنویسد و تقسیم کند. میخواستم بدونم آیا این وصیت نامه پدرم معتبره؟ آیا شاهد هم باید امضا کند؟ آیا حتما باید یک سوم اموالش را وصیت کند یا کل اموال را میتواند تقسیم کند؟ سوال آخر اینکه برادر من از اینکه پدرم میخواهد وصیت نامه بنویسد اطلاع ندارد چون مخالفت میکند خواستم بدونم آیا حتما باید برادرم هم در جریان باشد که پدر میخواهد بنویسد یا نه؟ ممنون

پاسخ ها :

امین گل محمدی

جناب آقای امین گل محمدی:

سلام برای محکم کاری می توانید بدون تنظیم وصیت نامه برید دفترخانه رسمی و هبه نامه یا صلح نامه تنظیم و به نام خود سند بگیرید و نیازی به اذن سایرین نمی باشد چون پدر شما در قید حیات این عمل را انجام می دهد ایرادی بر ان وارد نیست