مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه

سلام. من تعداد سکه های مهریه ام خیلی زیاده. اون زمان به خاطر فشار خانواده تعداد زیاد گرفتن. الان میخواهم تعدادش رو کم کنم همسرم قبول نمیکنه. ولی من میترسم اگه برای من اتفاقی بیفته خانواده ام از همسرم درخواست پرداخت مهریه کنن و اون اسیر بشه. اگر خط عادی بنویسم جایی محفوظ بزارم میتونه بعد از من این مشکل رو حل کنه یا حتما باید محضری باشه؟
البته همسرم میگه اگه خدای نکرده برای ایشون اتفاقی بیفته مهریه حق بچه ها رو تضمین میکنه.
با توجه به در قید حیات بودن والدین هر دو طرف.

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

میتونید یا عادی یا محضری سند ابرا بنویسید وبعدا قابل استناد ومعتبره