مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار سند عادی

با سلام
همسر بنده در سن 20 سالگی بنابر توافق فی مابین بدون اطلاع خانواده خود تصمیم به بخشش مهریه گرفت. به همین سبب بنده متن ابرا و بخشش از مهریه را دفتر اسناد رسمی گرفتم و ایشان با دست خط خود آن متن را نوشته (متنی به این شکل : اینجانب ... با صحت عقل و رضایت تامه و ... آقای ... را بابت 86 سکه از مهریه بری الذمه نموده و تمام حقوق را در آینده از خود سلب می کنم) و آن را به من داد.
آیا این سند معتبر است؟ آیا او می تواند آن را انکار کند؟ آیا می تواند به بهانه های واهی مثل فریب و یا کلاهبرداری آن را بی اعتبار کند؟ آیا می توان قبل از دادگاه مهریه در محکمه ای رسمی دیگری اصالت سند را به اثبات رساند؟ با سپاس

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

برای اظهار نظر دقیق تر نیازمند رویت سند و اوضاع و احوال زمان تنظیم است