مشاوره حقوقی رایگان - درخواست متن دستور موقت

باسلام بنده درخواستی از شعبه 42 دیوان عدالت اداری مبنی بر صدور دستور موقت بازگشت به کار خواستم آیا با متن درخواست زیر حکم خواهم گرفت یا نحوه انشاء را عوض کنم
ممنون میشم تا حد امکان کمک کنید درخواست بنویسم

باسلام و تحیات
موضوع: درخواست صدور دستور موقت
احتراماً، پیرو دادخواست و پرونده شماره ............................. به استحضار می رساند با عنایت به اینکه بنده از ابتدای سال 91 با توجه به نامه وزارت کشور و هماهنگی اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات استانداری خوزستان در فرمانداری کارون به عنوان کارشناس مسئول واحد فناوری اطلاعات فرمانداری شهرستان کارون که در همان سال 91 از شهرستان اهواز منفک و تاسیس شده و نیروی متخصص نداشته و نیاز مبرم به نیروی مذکور جهت برگزاری انتخابات و راه اندازی شبکه و امور دیگر داشت که این امر باعث شد بنده بکارگیری شوم حال پس از 5 سال خدمت صادقانه که موجب شد اکثر روسای کشور و استانی و شهرستانی از عملکرد بنده رضایت داشته (مستندات پیوست دادخواست) و همیشه فرمانداران وقت شهرستان اعلام می نمودن که شما را تبدیل وضعیت می کنیم ولی هر بار از طرف استانداری پاسخ منفی میگرفتن لذا پس از آمدن سرپرست جدید در فرمانداری و گذشت 8 ماه از همکاری بنده با ایشان، اعلام نمودن از ابتدای ماه شما حق ورود به فرمانداری را ندارید و به شما دیگر نیاز نداریم لذا با عنایت به اینکه بدون هیچ دلیل و استنادی اخراج شدم و حال دیگر هیچ منبع درآمدی برای بنده و خانواده ام متصور نمی شود و این امر باعث شده که فشار روحی و روانی زیادی به بنده و خانواده ام متحمل شده در خصوص صدور دستور موقت مبنی بر بازگشت به کار تا صدور رای قطعی اقدام نمائید.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرباقانون کاربودیدبه اداره کارمراجعه نمایید.موفق باشید