مشاوره حقوقی رایگان - توافق در پرداخت افت قیمت خودرو

سلام، خسته نباشید. بنده با خودرو دیگری تصادف کردم. زیان دیده رفت شورای حل اختلاف کارشناسی گرفت. 14 میلیون افت قیمت گرفته. با هم توافق کردیم تا 12 میلیون پرادخت کنم و راضی باشه. آیا خودمان آن را مکتوب کنیم و دو نفر شاهد، باشه جنبه قانونی داره؟

پاسخ ها :

توافق در پرداخت افت قیمت خودرو پرداخت افت قیمت خودرو افت قیمت خودرو در تصادف افت قیمت خودرو خودرو تصادف