مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ارث

با سلام
خانه پدری ام تا مرحله تحرير تركه پيش رفته و ميخوام ارثم رو مطالبه كنم. با توجه به اينكه به بيمه و دارايی بدهكار هست آيا ميتونم مطالبه كنم يعنی لازم نيست اول بدهی اش داده بشه بعد دادگاه اجازه پيگيری بده؟
اگر مطالبه كنم و خانواده همگی بگن نميفروشيم و تقسيم نمی كنيم دادگاه اقدام به فروش كل سهم ميكنه يا فقط سهم ارث بنده رو رو به مزايده ميگذاره ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید دادخواست تقسیم ماترک و در صورت عدم امکان تقسیم فروش و تقسیم ثمن به نسبت حصه را بخواهید.
کل ملک به مزایده گذاشته میشود