مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

من دوماه پیش ماشین پراید فروختم و فقط توی قولنامه زد مدل مبلغ و طرف خریدار به کسی دیگه فروخته الان طرف بعد دوماه اومد میگه قسمتی از عقب ماشین اتاق تعویض شد و پلاک نکردن یا ماشین پس بگیرید به قیمت روز بهم پول بده یا یک ماشین همین مدل بهم بده رفتم تعویضی پلاک که دوسال پیش خریدم این ماشین و پلاک شد میگه این ماشین زمان تعویض پلاک حتما درست بود توی این دوسال که سه دست چرخید اینجوری شد حتما به خریدار اولی دومی میگم ماشین سالم بود و من تعویض پلاک کردم دستم من این طوری نشد توانیم میگن دست ما نشد میرم ازت شکایت میکنیم لطفا راهنمایی کنید چکار کنم ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از صحت ادعای خریدار مطمئن شوید.
در صورت فسخ معامله همان قیمت خریداری شده باید مسترد شود به اضافه خسارات و هزینه هایی که متقبل شده است.