مشاوره حقوقی رایگان - غیر فابریک بودن‌ پرچ پلاکت خودرو

سلام وقت بخیر
بنده یه ماشین نیسان گرفتم.بردم تعویض پلاک گفتن پرچ هاش غیر فابریکه بعد افسر آگاهی بعد از بازدید گفته‌پرچ هاش‌غیر فابریکه‌ولی اتاق خودرو با اصالت است .
بعد راهنمایی رانندگی کمیسیون گذاشتن تا این موارد رو بررسی کنن . میخواستم بدونم این خودرو اتاق تعویض محسوب میشه یانه یا این که در برگه سبز خودرو چی قید میشه؟
با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اتاق اصالت دارد و سایر موارد تعویضی هم اصالت دارند پلیس راهور جریمه ای میگیرد و تعویض پلاک صورت میگیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
احتمالا با اخذ یک‌مقدار جریمه و قید کردن این مورد در برگه سبز خودرو تعویض پلاک شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این موضوع در صلاحیت افسر راهنمایی رانندگی است . اصولا با اخذ جریمه تعویض پلاک میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست برای شما مگر

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با اخذ یک‌مقدار جریمه و قید کردن این مورد در برگه سبز خودرو تعویض پلاک شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

منتظر نظر کمیسیون باشید بنظر خیر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به نظر کمیسیون دارد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

پاسخ به موضوع در صلاحیت افسر راهنمایی رانندگی است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق پلیس راهور پیگیری کنید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام اگر طبق نظر راهنمایی و رانندگی اتاق اصالت دارد معمولا با گرفتن مبلغ جریمه ای تعویض پلاک صورت میگیرد