مشاوره حقوقی رایگان - ادم ربایی و تجاوز

سلام من یه دختر 17 ساله هستم که سه مورد ازار سه نفر قرار گرفتم هم دزدیده شدم و هم مورد تجاوز از معقد قرار گرفتم الان 8 ماه میشه که من شکایت کردم ولی هنوز خبری نیست میش راهنماییم کنین که حکم این یه نفر چی هستش؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام امکان نداره این مقدار یعنی 8 ماه از پروندتون خبری نشه حتما جهت احقاق حق با وکیل مجرب مراجعه کنید بعلاوه اینکه در صورت ثبوت هم تجاوز هم ادم ربایی به لحاظ تعدد جرم مجازات شدیدتری اعمال خواهد شد