مشاوره حقوقی رایگان - زمان واریز حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی

با سلام پدر من حدود یه ماه پیش حکم بازنشستگیشو گرفته و تا الان حقوقی براش واریز نشده ... اولین حقوقش کی واریز میشه و اینکه از کجا مطمئن بشم که کارای اداریش به اتمام رسیده؟؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

ازطریق اداره ای که مشغول بکار بوده چنانچه قسمت مالی اداره اعلام بازنشستگی کرده بود به سازمان بازنشستگی همراه بامدارک بازنشستگی مراجعه نمایید