مشاوره حقوقی رایگان - نجات پیدا کردن از خونه پدری!

سلام دختری هستم 20 ساله، با خانوادم سر همه چیز مشکل داریم، نه بهم احترام ‌میزارن نه وقتی میگم ماشینو لازم دارم بهم ‌میدن، تا حالا 3 بار بابام قصد کرده که بکشتم با خفه کردنم و با تبر، ولی مامانم و داداشم جلوشو گرفتن ولی اونا هم باهام‌ جنگ روانی دارن، بابام بهم میگه کی میمیری راحت شیم، توو خونه حبسم کرده نمیزاره برم بیرون، مامانمم میگه میتمرگی خونه تا یکی بیاد بگیرتت بدمت بری راحت شیم ولی من نمیخوام ازدواج کنم، واقعا از این وضع خسته شدم و امنیت جانی هم ندارم اینجا ، میخوام‌از اینجا برم ولی پولی ندارم، چیکار میتونم بکنم...

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

قانونا میتوانید مستقل زندگی کنید . درخصوص سایر مشکلات نیز حتما با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید