مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن عدم سوپیشینه

سلام من در سال 77 یعنی 22 سال پیش وقتی با یک دختر در پارک نشسته بودیم به وسیله کمیته گرفته شدیم و به جرم فعل حرام به جریمه هر کدام هفتادوپنج هزار تومان جریمه شدیم و انگشت نگاری شدیم که بعد از چند سال برای گرفتن سوپیشینه رفتم سابقه داشتم و جرمم هم فعل حرام بود. البته هرکس مشکل مارو میشنید میگفت فعل حرام یعنی در حال اعمال خاصی و با شهادت دو نفر این حکم را میدهند کار ما در آن زمان که سختگیری زیاد بود و به خاطر نشستن روی یک نیمکت حکم عمل نامشروع میدهند. الان برای شرکتی که در آن کار میکنم باید عدم سوپیشینه بگیرم خواستم بدانم بعد از 22 سال احتمال دارد پاک شده باشد. ممنون از شما

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مطابق قوانین اکنون دیگر نباید اثری از سوء پیشینه کیفری در پرونده شما باشد. تقاضای خود را به دفاتر پلیس 10 بدهید

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

سلام.
خوشبختانه امکان درخواست گواهی عدم سوء پیشینه از طریق اشخاص در دفاتر خدمات قضایی وجود دارد. می توانید با مراجعه به دفتر خدمات قضایی نزدیک منزل اقدام به درخواست گواهی عدم سوئ پیشینه نمایید و اگر پاسخ استعلام منفی بود به راحتی برای شرکت استعلام نمایید.ولی اگر در سوابق شما سابقه ای درج شده باشد با توجه به گذشت زمان 20 سال به راحتی با پیگیری از اداره سوء پیشینه در دادگستری قابل رفع است.