مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه نیم عشر دولتی

با سلام
مهریه همسر من 1358 سکه می باشد
ایشان 358 سکه را از طریق اداره ثبت به اجرا گذاشته است و ممنوع الخروجی من را گرفته است. 500 سکه هم از طریق دادگاه اجرا گذاشته است که اکنون در دادگاه با رقم 150 سکه توافق حاصل گردیده است که کل مهریه باقیمانده بخشیده شود.
آیا در این شرایط باز پرداخت نیم عشر دولتی (اجرای ثبت) به من تعلق می گیرد؟ درصورت پاسخ مثبت نیم عشر از کل مهریه است یا 500 سکه که به ثبت اعلام شده؟ چکونه می توانم آن را پرداخت نکنم؟

پاسخ ها :

نحوه محاسبه نیم عشر دولتی نیم عشر دولتی مهریه نیم عشر دولتی نیم عشر