مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه نیم عشر دولتی

سلام. همسرم 7 ماه از حبس یک ساله خود را در پرونده کیفری به علت چک برگشتی کشیده و شاکی در این مورد پرونده حقوقی هم برای همسرم باز کرده و الان شاکی رضایت داده که طی چند سفته و در زمان 3 سال بدهی را پرداخت کنیم و همسرم آزاد شود مبلغ اصل چک یک میلیارد و دویست و پنجاه هزار تومان هست و سررسید چک 1398/9/28 بوده تا به الان چقدر میشه با دیرکردش و چقدر هزینه نیم عشر دولتی باید پرداخت کنیم با توجه به رضایت شاکی. ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بابت دیرکردش از 129 سوال کنید ولی نیم عشرش میشه 65 میلیون تومان