مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف سامانه ثنا فرد فوت شده

با سلام
من پدرم یک ساله فوت کرده و سامانه ثناش شماره تماسش شماره برادرمه و الان یکی از اشناها از زمینی که واسه وراثه شاکی شده که پدرم جعل سند کرده و ما تازه متوجه شدیم اونم یکی از اقوام گفت ابلاغ رو هم فقط برادرم چون شماره تماس خودش رو موقع ثبت ثنای پدرم ثبت کرده و حالا اختلاف داریم و رفت و امد نداریم ما چیکار باید بکنیم ، اصلا بعد از فوت ثنای فرد فوت شده مگه قطع نمیشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
سپاس

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضای و ارائه مدارک، ثنا فرد فوت شده را ویرایش کنید.