مشاوره حقوقی رایگان - آزمون استخدامی

سلام
من در چهارمین آزمون استخدامی برای سازمان بنادر و دریانوردی اسکله ... که ده نفر برای کارشناس امور بندری دو میخواست شرکت کردم و با رتبه سوم قبول شدم در مصاحبه هم نمره خوبی گرفتم
بگفته مدیران سازمان اگر سهمیه بومی نبود من جزو پنج نفر اول بودم
متاسفانه برای بومی بودن من شش ماه کم داشتم و بومی محسوب نشدم و شدم نفر چهاردهم
آیا راهی هست تا از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کرد و به نتیجه رسید
چون اعمال ضرایب بومی 1.2استان و 1.4شهرستان در قانون اساسی و قوانین اصلی نیست و بخشنامه سازمان امور استخدامیست
و قانون اساسی هرگونه تبعیض در امور جذب و بکارگیری و استخدام را نفی کرده و ملاک را نتیجه آزمون کتبی و مصاحبه میداند
اگر راهی هست راهنمایی کنید

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام در سه مورد مشابه
برای وزارت نفت و معاونت فناوری ریاست جمهوری جهت امتیازات بومی وشکایت اعمال ضرایب برای کارکنان غیر رسمی در ازمون های استخدامی
دیوان رای به ابطال داده است و چند مورد مشابه دیگر که بر خلاف اصول قانون اساسی بوده

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

جواب دادم.ازهمکااران بپرسید