مشاوره حقوقی رایگان - ثبت موسسه فرهنگی و آموزشی

با سلام
برای ثبت یک موسسه فرهنگی و آموزشی چه شرایطی لازم هست و چه مجوزهایی باید اخذ شود ؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

برای ثبت موسسه فرهنگی و آموزشی شما ابتدا می بایست موسسه را در اداره ثبت شرکت ها ثبت کنید و سپس با توجه به موضوع، به ارگان مربوطه از جمله آموزش و پرورش، وزارت علوم و یا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اخذ مجوز فعالیت مراجعه کنید. برای آگاهی از شرایط و مدارک مورد نیاز برای ثبت موسسه به سایت sherkat.ssaa.ir مراجعه کنید. همچنین می توانید به وب سایت های وزارت ارشاد و وزارت آموزش و پرورش مراجعه کنید.