مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دلال و بنگاه

سلام و خسته نباشید
بنده با یه راننده از تبریز به شهرستان رفتیم برای خرید ماشین ، ماشین از طریق درج آگهی دیدم عکسشم دارم نوشته بود بدون رنگ خط و خش و بدون گیرس کاری و صافکاری طی تماس راهی سفر شدیم رفتیم در منزل ماشین دیدیم رفتیم مکانیک تشخیص رنگ اونجا تشخیص رنگ کاغذ نداد گفت بدون رنگ من دلم شک افتاد رفتیم معامله کردیم تو یه کاغذ آ چهار فردا آن روز متوجه شدم ماشین به اسم طرف نیست صاحب ماشین بنگاه‌ بود اینا هم دلال هستند ماشین به صورت وکالت بلاعزل به اسمم زدن فردا آن روز شنبه انتقال مالکیت کردم بعد دیدم ماشین 15 میلیون گرون فروختن از قیمت بازار یه چند جا ماشین ایراد داشت راه ترسیدم بردم تشخیص رنگ شهر خودمون گفتند جلوی کاپوت صافکاری شده و رنگش چاک چاک شده چون جلوی کاپوت پشه پران گذاشته بودن اصلا دیده نمیشد منم ناراحت شدم به خاطر گران فروش و کلاهبرداری دروغ سرم کلاه رفته ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

راه شکایت و دادرسی برای شما باز است اما میزان خسارت خودتان را برآورد کرده و با توجه به دوندگی های دادگاه تصمیم بگیرید که میخواهید شکایت کنید یا خیر یا به عبارت بهتر ببینید شکایت با فرض اینکه یکسال طول بکشد چقدر ارزشمند است؟