مشاوره حقوقی رایگان - دلال خودرو

با سلام من یک خودروی x60 داشتم و دیروز یک نفر اومد با هم رفتیم سمت نعمت آباد و یک نفر قولنامه ای نوشت و 20 درصد خسارت گذاشت. من از شخص قبلی خریدم و اعتماد داشتم پرش داشتم ماشین بی رنگ بود و من هم انتقال دادم و نوشتن و میدونستم باید تشخیص رنگ بریم. رفتم صبح آنجا و رفتیم تشخیص رنگ یهو گفت گلگیر عقب رنگ داره! به شخص قبلی زنگ زدم گفت نداشت خداشاهد و غیره و بعد گفت موتور آب روغنم قاطی داره! بعد 186 میلیون ماشین رو زدن توی سرش 155 تومان و کمیسیون های قولنامه و اون نفر دوم که صبح باهاش روبرو شدم کسر شد 152 میلیون به من دادن وگرنه 18 میلیون خسارت میخواستن!!! و ماشین 190 میلیون یا بیشتر من رو از من با قیمت خیلی پایین تر با قرار دادن در شرایط منگنه گرفتن و در دفترخانه هم وکالت تعویض پلاک سه ماه داشت میزد گفتم حداقل 5 روز ولی زورکی آخر کردنش 1 ماه و مابقی مبلغ حق تحریر رو که نگرفت دفترخانه شک کردم و حالا در ... آگهی کردن ماشین بدون رنگ و بدون مشکل اول اون بیچاره ای که میخره حالا یک طرف الان صد درصد فهمیدم کلاهبرداری بوده من میتونم شکایت کنم؟ اون قولنامه من رو هم که کاربنی بود از من گرفتن اما میشه دسته فاکتور شخص اول رو که شماره داشته رفت گرفت و الان هر دو برگه دیگه دست دلال دوم هست دست نفر اول که دیروز نوشت دیگه نیست چون اون کمیسیونش رو گرفت و صبح رفتیم مدارک رو گرفتیم و رفتیم سمت اون یکی دلال هم دو تا کمیسون زدن واسه من یه مدل کلاهبرداری و من شدیدا توو مشکل تامین اجاره مسکن و ماشین دیگر جهت اینکه بچه 3 ماهه دارم یک ماشین دیگر بگیرم توی منگنه بودم حتی جان بچم رو قسم خوردم رنگ نداشته قسم البته قانون نداره. ضمنا من چک رمز دار گرفتم هنوز به حساب نزدم اگر بزنم یا نزنم فرقی میکنه در روند موضوع ؟ گیر این شیادان افتادم و بی تجربگی کردم. از نظر فشاری که به بنده آوردن باعث شد این اشتباه رو ادامه بدم و الان که آگهی رو دیدم در واقع فهمیدم کلاهبرداری هستش! لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم و اگر میشه پیگیری کرد من وکالت بدم و کارهاش انجام بشه

پاسخ ها :

حسن  باقري نژادبنام

جناب آقای حسن باقري نژادبنام :

البته شما اگه 18 تومن ضرروزیان میزدی زیرش میگفتیرازت شکایت کنن حالا از آگهی ها پرینت بگیر شکایت فسخ معامله بده دادگاه حقوقی ی شکوائیه تحت عنوان کلاهبرداری تنظیمدکن تقاضای کارشناسی کن همین الان سریع تامین خواسته بده ماشین تو پارکینگ توقیف فیزیکی کن توجه توقیف سیستمی نکن توقیف فیزیکی البته پیشنهاد میدهم حتما از وکیل حاذق کمک بگیرید