مشاوره حقوقی رایگان - حذف یارانه

سلام
من خانه دار و همسرم سرباز است و چندماه است صاحب فرزند شدیم. بعد از ازدواج اقدام به جدا کردن یارانه کردیم من چون پدرم یارانه میگرفت مشکل نداشتم اما خانواده همسرم یارانه شان حذف شده بود و همسرم یارانه نمیگرفت، به ما گفتن همسرم خودش سرپرست شود هم یارانه نمیگیرد و شاید یارانه من نیز که تحت سرپرستی اویم حذف شود درصورتی که ما درامدی نداریم و برایمان واقعا سخت است. پیشنهاد دادن من بعنوان سرپرست خانواده ثبت نام کنم اما باز هم یارانه نقدی و معیشتی همسرم واریز نمیشود. در حال حاضر فقط من و دخترم یارانه دریافت میکنیم. راهنمایی کنید چگونه همسرم یارانه دریافت کند.ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.