مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مالک سرقفلی و شارژ مجتمع تجاری

باسلام و احترام
پاساژی در یک مکان عالی در رسته های مختلف مشغول به فعالیت بود طبقه همکف طلا و جواهر تعریف و مشغول به کار بود مالکین در یک برهه تصمیم به تعطیلی تمام رسته ها و الزام به تغییر به رسته طلا و جواهر کردند اما این سیاست جواب نداده و مغازه های که کارشان پررونق و مشغول به کار بودند تعطیل و موفق به تغییر به طلا و جواهر نشده و بعضا حتی فروش مغازه و نزدیک به حدود 7سال تعطیل اجباری و فقط همان طبقه همکف کج دار و مریض به فعالیت مشغولند و در کل بقول معروف پاساژ زمین خورده و حتی مغازه ها از نظر قیمت نه رشدی کرده و نه حتی فروش نمی رود با توجه به اینکه در هفت سال گذشته اوج رشد قیمت ملک بوده ایم خصوصا تجاری آنهم در بهترین نقطه شهر تنها چیزی فشار مالکین بر گرفتن اجاره و حق شارژ آنهم متری از مغازه های بسته و فشار مضاعف می باشد لازم به تکرار است که این آسیب و خسارت سنگین فقط و فقط بخاطر سیاست گذاری غلط و حرص و طمع مالکین جهت افزایش قیمت ملک و سرقفلی مغازه ها بخیال خام و توهم گونه آنها بدلیل تغییر از رسته های پوشاک کفش ،لوازم آرایش و....(که رونق خوبی هم داشت) بوده است حال تکلیف چیست سالها بسته بودن مغازه تعطیلی کسب و کار و اجاره و حق شارژ بالا) متراژ های بالای مغازه ها که بعضا تا 300متر هم میرسد ... چگونه باید ادعا حق کرد و مالکین را پاسخگو نمود البته عدم وحدت و همدلی صاحبان سرقفلی امکان مطالبه همگانی را فراهم نکرده و بنده و چند نفر محدود چطور میتوانم بتنهایی دادخواهی و مطالبه خسارت و ضرر و زیان کنم بطوریکه بعدا در صورت حاکم شدن از طرف مالکین در صورت نیاز به فروش مغازه یا شروع فعالیت دچار صدمه و آسیب بدلیل شکایت و احتمالا کینه از طرف آنها نشوم.
باتشکر از حوصله شما و پوزش از طولانی شدن متن،برایتان آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون دارم.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر اجبار به تعطیلی شدید قابل مطالبه است البته باید بیشتر بررسی شود