مشاوره حقوقی رایگان - قباله

سلام
خانه ای فروخته ایم و چند چک بابت آن گرفتیم یکی از چک ها پرداخت نشد و ما اصل قباله را دریافت کردیم تا زمانی که پول را پرداخت کنند قباله را تحویل دهیم و ایشان پول را نداد و قباله ای هم ندارد ولی کپی قباله را دارد الان ادعای مالکیت میکند و با فتوکپی قباله میخواهد خانه را بفروشد آیا در دادگاه کپی قباله حکم همان قباله اصلی را دارد ؟؟ و در ضمن قباله دست نویس است و محضری نیست

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باید تصویر مدارک ارسال شود. اگر حق فسخ درصورت پاس نشدن چکها برای شما در قرارداد نوشته شده باشد ، شما میتوانید قولنامه را فسخ و قراردادهای بعدی را نیز ابطال نمایید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بستگی به مفاد قرارداد فی مابین دارد . باید قرارداد رویت گردد و به این خاطر بهتر است حضوری با در دست داشتن مدارک به یک وکیل دادگستری مراجعه نمایید .