مشاوره حقوقی رایگان - خرابی کولر آبی و پکیج

باسلام مستاجر بعد از گذشت دو ماه به موجر زنگ زده و خبر از خرابی کولر و گرم نشدن آب گرم پکیج می کند و انتظار دارد موجر اقدام به تعمیر نماید ، خواستم ببینم تعمیر وسایل بعد از دو ماه وظیفه موجر است یا مستاجر؟ با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام تعمیر وسایل حتی با گذشت 11 ماه هم با موجر است تا مستاجر بتواند انتفاع نماید مگر تعمیر وسایل جزیی که با خود مستاجر است