مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر

اینجانب موجر هستم و می خواستم بپرسم که :من 2 بار کولر گازی رو درست کردم که بار اول تعمیرکار کولر گازی چون من چیزی از کولر گازی نمیدونستم گفت موتور سوخته و منم گفتم اوکی عوض کن و از پشت بام بیار پایین کل هزینش شد 1500000 بعد از مدتی پرسجو فهمیدن تعمیرکار کاری نکرده و پولو زده به جیب و در کل کولر سالم بوده برای بار دوم رفتم و دادم متخصص ال جی درست کرد که گفت موتور سالمه و فقط نیاز به گاز داره و یکی از لوله هاش گرفته و همه کارهارو کرد و حدودا 40 دقیقه هم موند تا اگر مشکل دیگه ای داره برطرف کنه که خداروشکر مشکلی نداشت و گفت تحویل شما و من هم سالم تحویل مستاجر دادم که فردا صبح مستاجر زنگ زد گفت از همون دیشب تا صبح روشن بوده و دیگه کار نمیکنه که دوباره متخصص امد و گفت موتور سوخته الان مستاجر 3 ماهه که اجاره نداده میگه کولرو درست کن تا اجاره بدم
منم میخوام شکایت کنم لطفا مراحلشو بهم بگید که چیکار کنم؟ممنون

پاسخ ها :

مجتبي  شكوهي

مجتبي شكوهي :

سلام
دادخواست مطالبه اجور معوقه در دفاتر خدمات قضایی ارائه کنید