مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی سپاه

بنده در زمان خدمت تو ماموریت به درجه جانبازی نائل شدم.
کمک معیشت بنیاد دریافت میکنم.
به کمیسیون عالی پزشکی سپاه رفتم، حکم بر بازنشستگی بنده داده اند.
حال باید برای اجرای حکم بازنشستگی تکمیل پرونده کنم و بفرستم تهران، با توجه به اینکه برای تکمیل پرونده استعلامات 4 گانه از تمامی بیمه ها و ارگان ها گرفته میشود، نیازی هست دریافتیم رو از بنیاد قطع کنم، یا هر دو دریافتی برایم میسر میشود؟؟؟؟

پاسخ ها :

بازنشستگی سپاه بازنشستگی جانبازی