مشاوره حقوقی رایگان - الحاقیه تمدید مدت قرارداد اجاره

با سلام.
ما یک الحاقیه تمدید مدت قرارداد داریم که موجر درخواست نموده چک ضمانت 50 میلیونی بهش داده بشه تا الحاقیه تمدید مدت را امضاء نماید.
میخواستم ببینم مشکلی نداره؟ صدور چک ضمانت و این که اگر مشکلی نداره در متن الحاقیه چه بنویسیم که به چک ضمانت اشاره شود؟

پاسخ ها :

الحاقیه تمدید مدت قرارداد اجاره متن الحاقیه تمدید قرارداد چک ضمانت مستاجر چک ضمانت تمدید قرارداد اجاره چک قرارداد اجاره موجر مستاجر