مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بی گناهی

با سلام و خسته نباشید. همسر بنده راننده هستن. یک بار که بار ماشین 20 لیتری های پلمپ روغن ماشین بوده رو از زاهدان به مشهد میاوردن که در شهرستان نهبندان بار رو بازرسی میکنن و میبینن داخل روغن مواد آبکار شیشه قاطی داره. همسرم کاملا بی اطلاع بودن و این بار هم شامل 40 بیست لیتری بوده. داخل 8 تا از اون ها این مواد با روغن قاطی کرده بودن این 40 تا بیست لیتری نصف ماشین همسرم رو پر کرده یعنی جای یک بار دیگه وجود داشته ولی همسرم بار دیگه نزده. بعد از بازرسی همسرم میگه بیاین من بار رو تحویل بدم شما طرف رو بگیرین. میان مشهد بار رو تحویل میدن طرف کرایه مشهد زاهدان میده که ضبط میشه. الان دست بازپرس هست. بعد شوهرم وکمک راننده رو میبرن بازداشت. دو ماه بازداشت موقت تموم شده الان باز دو ماه دیگه تمدید شده. میگن باید تحقیقات کامل بشه کمک راننده رو به قید سند آزاد کردن ولی شوهرم رو نه. میخوام بدونم قانون برای بی گناه همینه. یعنی یک راننده بی گناه باید تو زندان بمونه و زن و بچه اش بدون پول بمونن. صاحب خونه میخواد حکم بگیره من رو بندازه بیرون. من و بچم باید کارتن خواب بشیم. این هست حق ما. قانون برای بیگناه این هست. شوهر من که کرایه رو گرفته همین سند بی‌گناهی نیست و این که میتونسته یک بار دیگه بگیره بریزه روی این بار که اصلا دیده نشه با همین بار نصفه اومده اینا خودش سند بر بی‌گناهی نیست. الان شوهرم رو با سند هم آزاد نمیکنن در صورتی که باید تبرئه میشده. ما سند از کجا بیاریم نه پول وکیل داریم آخه یک بی گناه باید هزینه وکیل بده طبق کدوم قانون بی گناه باید زندانی بشه یه استعلام از زندگی ما بگیرن از محله ای که داریم زندگی می‌کنیم تو یک خونه 50 متری الان هم که اجاره نداریم من پول از کجا بیارم آخه با این وضعیت سخت اقتصادی شوهر بیگناهم رو انداختن زندان ماشین هم گرفتن. همین ماشین قراضه روزی ما رو در می‌آورد. معلوم نیست کی شوهرم رو آزاد کنن و کی ماشین رو بدن. آخه من چکار کنم چطوری صدام رو به آقای رئیسی برسونم. تو رو خدا به دادمون برسید بچه من سه ماهه غذا نخورده داره از دستم میره. بعد از دو ماه رفتیم دادگستری پیش دادستان هنوز پرونده رو مطالعه نکرده فقط دو ماه تمدید زده مگه زندگی مردم مهم نیست. این چه عدالتیه شما در جایگاه حضرت علی (ع) نشستین عدالت این هست همه چیز گویا این هست که شوهرم خبر نداشته و بی گناه. آخه چطوری با چه زبوبی ما بگیم بیگناه هست. حتما باید تو زندان خودکشی کنه شوهرم افسردگی گرفته من و بچم داریم تلف میشیم تو رو خدا شما رو به امام رضا قسم میدم به داد ما برسین. زندگیم از هم پاشید. چرا یک بیگناه رو اذیت میکنید؟ هنوز معلوم نیست تا کی میخوان شوهرم رو نگه داره. من چکار کنم؟

پاسخ ها :

اثبات بی گناهی راننده خودرو حمل مواد مخدر اثبات بی گناهی در حمل مواد مخدر بی اطلاعی راننده حمل مواد مخدر اثبات بی گناهی حمل مواد مخدر مواد مخدر