مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بیگناهی و بی اطلاعی در حمل مواد مخدر

سلام شوهر من رانندست صاحب بار بیخبر از شوهرم تو مواد پلمپ شده تو بارش مواد مخدر صنعتی گذاشته بوده شوهرمو تو راه میگیرن بعد با مامور میرن که به مقصد برن و بارو تحویل بدن که صاحب بار یه واسطه رو میفرسته که بارو بگیره واسطه رو دستگیر میکنن حالا برای شوهرم دوماه بازداشت موقت صادر کردن چطوری بیگناهیشو ثابت کنه تو بازداشت موقت میشه وکیل گرفت و اینکه اگه صاحب اصلی پیدا نشه حکمش چیه تا کی تو بازداشت نگه میدارن

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.راه دفاع با توجه به وجود سوابق اجتماعی خوب وعدم اعتیاد وجود دارد.در صورت تمایل می توانید تماس بگیرید.09128889189