مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

با سلام.
بنده سال 96 یک ملک را خریداری کردم که در قولنامه پارکینگ نداشت. اما هنگام تنظیم سند یک پارکینگ با توافق لفظی از مالک خریداری نمودم که لفظی متعهد شدم مبلغ 20 میلیون تومان بابت آن به فردی که مالک معرفی کرد ( یکی از همسایه ها ) پرداخت کنم. پس از سند زدن فردی که قرار بود پول را بگیرد، درخواست مبلغ 30 میلیونی را داشت که بنده امتناع کرده و ملک را به فرد دیگری فروختم. البته بدون دریافت وجه پارکینگ. ولی خب خریدار حالا پارکینگ را صاحب شده و خود را ملزم به پرداخت پول آن نمیبیند. البته ما در قرارداد نوشتیم که پول پارکینگ را دریافت نکرده ایم. مالک از بنده شکایت کرده. آیا میتواند ادعای حقوقی از اینجانب داشته باشد برای دریافت وجه پارکینگ؟ چون از بنده به عنوان فروش مال غیر شکایت کرده؟
با تشکر از اساتید گرامی.

پاسخ ها :

رد اتهام فروش مال غیر فروش مال غیر پارکینگ خرید پارکینگ همسایه فروش مال غیر فروش پارکینگ پارکینگ