مشاوره حقوقی رایگان - کسری زمین بعد از چند سال

با سلام بنده زمینی را به مبلغ 50 تومان چند سال پیش فروخته ام 6سال پیش. الان خریدار میگه 12متر کمه منم از کس دیگه ای خریدم سند رو هم شیش دانگ و قانونی با مطالعه کامل به نام طرف زدم حالا احتمالا از زمین های اطراف اومدن داخل الان هم قیمت زمین 400. تومن شده منم چیزی ندارم 12متر زمین بخوام متری 5 تومن بدم میشه بگید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورت کسری مساحت زمین شما دو اختیار دارید یا قیمت کسری ملک را پرداخت میکنید یا قرارداد را بطور کامل فسخ مینمایید.