مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه مقعدی

سلام. من هفته پیش رابطه از مقعد داشتم. فردا قرار هست برم پزشکی قانونی برای بکارتم. میخواستم ببینم تو پزشک قانونی وقتی بکارتم رو معاینه میکنن، آیا مقعد هم معاینه میکنن؟ یا بگن این خانوم از مقعد رابطه داشته؟ یا بکارت و مقعد به هم ربطی نداره؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

اگردرخواست معاینه شود ونجام می هند ولی در صو رتی که فقط معاینه بکارت باشدفقط بکارت معاینه میشو د