مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید

با سلام.
اینجانب دارای تعدادی املاک وارثی می باشم که به نام پدربزرگ بنده پلاک ثبتی دارد. این املاک دارای تعداد زیادی وارث است. با توجه به این که تعدادی از وراث در این زمین ها اقدام به ساخت منزل کرده‌اند، من میتوانم دادخواست خلع ید بدهم؟

پاسخ ها :

دادخواست خلع ید توسط یکی از ورثه دادخواست خلع ید ملک موروثی خلع ید ملک ارثی دادخواست خلع ید خلع ید ملک