مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بی گناهی

با عرض سلام.
خانم یک نفری بهش خیانت می کند و زن متواری می شود. مرد تهدید می کند که اگه زن را پیدا کنه میکشتش. زنه پیدا میشه و‌ یک بزرگ طایفه واسطه میشه و این دو نفر رو با هم آشتی میده. چند روز بعدش مرد زنش رو میکشه و بعدش مدعی میشه که اون بزرگ طایفه به من گفته که زنت رو بکش. در حالی که این بزرگ طایفه در مکالمه تلفن گفته که حق ندارید که زن رو کتک بزنید چه برسه به این که بخواهید اون رو بکشید. این مکالمه تلفن تنها راهی هست که میشه ثابت کرد این بزرگ طایفه نه تنها کسی رو تشویق به قتل نکرده، بلکه قصد داشت که از آن جلوگیری کند. آیا میشه این مکالمه ی تلفنی رو به نحوی استخراج کرد و اتهام از این بزرگ طایفه برداشته بشه؟

پاسخ ها :

بهزاد علیپور

بهزاد علیپور :

استان :

باسلام درخصوص اتهامی تحت عنوان قتل عمدی صرف ادعای مباشر جرم مبنی براینکه شخصی به ایشان راهنمایی یا دستورداده که جرم قتل عمد را مرتکب بشود نافی مسولیت کیفری مباشر نیست ودرجهت بررسی حقانیت موضوع مبتنی بر راهنمایی شخصی که تحت عنوان معاونت درجرم قابلیت پیگیری د اشته باشد اولا ازسوی اولیا دم مقتول شکایتی برعلیه ایشان صورت بگیرد وثانیا درمرحله تحقیقات امکان بررسی پیامک نیزاست ودرمورد پرونده ای با موضوع حساس ازقبیل این پرونده نیاز به حضور وکیل است درصورت تمایل درخدمت هستم