مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار

با عرض سلام.
بنده در یک شرکت خصوصی به مدت هفت سال مشغول به کار هستم.
قرارداد بنده به مدت یک سال است که شش ماه از آن گذشته.
حال میخواستم به علت مکفی نبودن حقوق و ‌مزایا و فشار زیاد کاری و عدم دستمزد مکفی به نسبت این شغل ترک کار کنم. البته بنده یک ماه پیش استعفای خود را کتبی به مدیر شرکت دادم و یک ماه هم همکاری کردم. میخواستم بدونم ترک کار کنم جنبه قانونی دارد؟ بیمه و سنوات به چه صورت هست؟
آیا اگر در جای دیگری بخواهم شروع به کار کنم، مشکلی در رد شدن حق بیمه و ‌مسائل مربوط به آن برایم پیش نخواهد آمد؟

پاسخ ها :

پرداخت بیمه در صورت استعفا سنوات در صورت استعفا استعفا از کار ترک کار قوانین استعفا از کار استعفا سنوات بیمه