مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از آموزش و پرورش و ادامه پرداخت بیمه بازنشستگی

با درود و احترام
من معلم رسمی آموزش و پرورش با 16 سال سابقه کار هستم. در صورت استعفا آیا امکان دارد سابقه را نگه دارم و حق بیمه ام را پرداخت کنم تا بازنشسته بشوم؟ بیمه من خدمات درمانی است و یکبار از تامین اجتماعی به خدمات درمانی منتقل شده ام.
باسپاس.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام باید مشاغل آژاد یا اگر در جای دیگری مشغول به کار شدید از آن طریق بیمه رد کنید