مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بخاطر بارداری

سلام خسته نباشید سوال من این هست که زوجی باردار نمیشن و مشکل از شوهر هست و عقیمه می‌توانند طلاق بگیرند و زن با مردی مورد اطمینان ازدواج موقت کند و بعد از بارداری به ازدواج مجدد شوهر اول خود درآید؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام تا اتمام بارداری نمی توانید طلاق بگیرید. اما در مورد این اقدام بیشتر فکر کنید راهکارهای جایگزینی مانند اهدای اسپرم و اجاره رحم وجود دارد که بسیار بی خطر هستند. از کجا معلوم بعد از بارداری از شخص دیگر بتوانید به زندگی عادی برگردید؟

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام یکی از شروط ضمن عقد که در سند ازدواج ذکر شده آن است که اگر شوهر مشکل ناباروری داشته باشد و ظرف 5 سال صاحب فرزند نشوند زن میتواند از دادگاه تقاضای صدور گواهی عدم امکان سازش نماید.