مشاوره حقوقی رایگان - هک اکانت اینستاگرام

با سلام ...
امروز اکانت دوست صمیمی من را هک کردن ...
و از طریق پیج اینستاگرام ایشان به من ‌پیام دادن که در موقعیت بدی هستند و نیاز به 3 میلیون تومان پول دارند... با این ‌مضمون که جایی برای خرید رفتند ولی کارتشون جا گذاشتن و نیاز هست پول برای فروشنده واریز بشه، شماره کارت و شبا دادند تا پول را واریز کنم ... از آنجاییکه این موضوع امری عادی بین من و دوستم بود ، پول واریز شد ولی متاسفانه متوجه شدیم اکانت دوستم هک شده ... دوستم بلافاصله به پلیس فتا رفته و فردا هم باید به دادسرا برای طرح شکایت بره، آیا امکان داره بتونیم پول را زنده کنیم؟؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام معمولاً این افراد از طریق پیگیری حسابهای بانکی دستگیر می شوند

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اگر محرز بشه که شما موقع واریز متوجه صاحب حساب نبودید امکان استرداد پولتان وجود داره.